گزارش برگزاری ویژه‌ برنامه «زمین، میراث سبز آیندگان» به مناسبت روز جهانی زمین پاک

با نام آفریدگار زیبایی‌ها که زمین را گهواره ی حیات و امانتی گران‌بها در دستان ما قرار داد.به مناسبت پاسداشت «روز جهانی زمین پاک»، فضای کمیته کودک و نوجوان «سبزگامان بسکی» لبریز از شور و شعور کودکانی شد که آمده بودند تا الفبای مهربانی با طبیعت را مشق کنند. این برنامه که با هدفی بلند و نگاهی سبز تدارک دیده شده بود، با بخش‌هایی متنوع و آموزنده، خاطره‌ای ماندگار در ذهن نونهالان و خانواده‌های محترمشان به‌جا گذاشت.

روایتی از دوستی با جنگل و ستایش زمینصحنه‌ی نمایش، میزبان «خانم آلبالو و حیوانات جنگل» بود؛

نمایشی دلنشین که با زبانی کودکانه و هنری، ضرورت حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی را بازگو کرد. در ادامه، با 🎪پخش نمایشی با موضوع زمین پاک، مفاهیم عمیق حفظ محیط‌زیست در ذهن‌های جست‌وجوگر کودکان نقش بست تا بدانند زمین، تنها خانه‌ی ماست.

 

هنر بازآفرینی؛ پیوند خلاقیت و طبیعتبخش درخشان این گردهمایی،

کارگاه آموزشی سرکار خانم تکلو عزیز و همکاری اعضا ی کمیته ی کودک با بچه های نونهال که مهمان بودند.و با صبر و مهارت ستودنی، به کودکان آموختند که چگونه می‌توان با سرانگشتان خلاق، از دل مواد بازیافتی و دورریختنی، آثاری ارزشمند و کاربردی خلق کرد. اوج این همدلی، زمانی متجلی گشت که کره‌ی زمینِ از پیش آماده شده، توسط اعضا سبزگامان با استفاده از همین کاردستی‌های بازیافتی، آراسته و تکمیل شد. ثمره‌ی این کار گروهی، تجسمی زیبا از زمینی پاک، عاری از زباله و سرشار از زندگی بر روی صحنه بود؛ تصویری که نویدبخش فردایی روشن و سبز است.

در پایان، بر خود لازم می‌دانیم از همراهی صمیمانه و همیشگی خانواده‌ی ارجمندزنده‌یاد دکتر بسکیجناب اقای مهندس فرشباف عزیز برای فراهم اوردن این مکان زیبا وخانم دکتر بسکی مهربان که همراه همیشه ی ما بودند در این مسیرو میراث‌دار راستین عشق به طبیعت هستند و با حمایت‌های بی‌دریغشان همواره پشتیبان این حرکت‌های فرهنگی‌اند، صمیمانه تشکر نماییم.

همچنین از حضور پرمهر خانواده‌ها و همراهی فرزندان عزیزانشان که با اشتیاق در این مسیر گام برداشتند و در اخراز همکاری ارزشمند اعضای کمیته کودک سرکار خانمها دکتر غفاری. نیوشا غفاری. تکلو. کلوی. خوشبین. خشنودی. محمدی. صمدی. عبدی صادقی. وخانم صفارایی عزیز از خانه فرهنگ تمامی اعضای فعال کمیته کودک کمال تشکر را داریم.

و تشکر ویژه از 3 عزیز نونهال سبزگامان بسکی❣️ یونا و زهرا و اسرای عزیز که در اجرای نمایش ما را همراهی کردند.

به امید آنکه هر روزمان، روزی برای پاکیزگی زمین و دوستی با طبیعت باشد.

کمیته کودک و نوجوان سبزگامان بسکی

 

روز زمین پاک – یک اردیبهشت 1405- خانه ی فرهنگ و هنر دکتربسکی کمیته ی کودک و نوجوان سبزگامان

 

پیمایش به بالا